top of page

Records voor Annelien en Charlotte op het Belgisch kampioenschap Junioren & Beloften

Voorbije zaterdag werd in de gloednieuwe indoorhal van Louvain-La-Neuve het Belgisch kampioenschap voor junioren en beloften georganiseerd. Annelien & Charlotte hoopten hier hun indoorseizoen op een mooie manier af te sluiten.


Annelien heeft zich deze winter gefocust op haar studies en had tot vorige week nog niet in de kogelring gestaan. Na haar knappe 10m59 van toen besloot ze toch deel te nemen aan het BK beloften. Zonder enige verwachtingen begon Annelien aan dit kampioenschap dus met een nieuw indoor PR van 10m60 en een regelmatige wedstrijd kan ze zeker tevreden zijn!


Charlotte is bezig aan een sterk indoorseizoen met al persoonlijke records op de 60 en 200 en dit BK hoorde de kers op de taart te worden. Al was het al bijna misgelopen nog voor ze de startblokken zelf gezien had. Toen de startlijsten werden meegedeeld bleek Charlotte er niet op te staan! Bleek dat ze zich was vergeten aan te melden.. Een fout die ze nooit meer zal maken 😉. Gelukkig kon Niels de juryleden overtuigen om haar toch nog aan de eerste reeks toe te voegen. Vanuit baan 2 had Charlotte goed zicht op haar concurrentes en kon ze naar de atlete voor haar toelopen. Een goede race die eindigde in een nieuw PR van 26.53!


Mooie prestaties van beiden. Nu een weekje rusten en de voorbereiding van het outdoor seizoen kan starten!




89 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page